Ultime Filme :

Planes - Avioane (2013) film online


Planes 2013 Avioane Film Online Subtitrat HD Gratis VK Cars

"Planes" e un spin-off al animaţiei "Cars". Dusty este un mic avion cu un singur motor. El stropeşte culturile agricole, dar visează să zboare dincolo de orăşelul său natal Propwash Junction. Cu toate că e mic şi îi mai este şi frică de înălţime, Dusty se înscrie în concursul Wings Around The Globe, în care va concura cu cele mai bune avioane de pe mapamond. Acţiunea se va petrece în Islanda, Germania, India, Mexic, împreună cu o mulţime de personaje locale. În acest concurs, pe lângă cele două F-18 (Bravo şi Echo, care îi vor salva viaţa lui Dusty deasupra Pacificului), Dusty va mai fi ajutat de cel mai bun prieten, cisterna Chug, de Dottie, un utilaj de încărcat şi de mentorul său, Skipper Riley, un avion Corsair istoric datând din cel de-Al Doilea Război Mondial.
"Planes face o incursiune în istoria aviaţiei şi parcurge tot drumul de la avioanele istorice la cele mai recente tipuri, de la avioanele experimentale la cele de linie, de la avioanele de viteză la planoare şi dirijabile.
 
 
 
 
 
Server 1 - Nosub CAMRip  
 
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Partener 1 | Partener 2 | Partener 3
Copyright © 2014. Filme HD , Seriale , Filme Gratis , Desene Online , Filme Noi , Filme Online Subtitrate in romana - All Rights Reserved
Template Created by FilmeNoiOnline.Ro..
Proudly powered by Blogger