Ultime Filme :

Red Planet - Planeta Rosie (2000)


Red Planet - Planeta Rosie 2000 Film Online Subtitrat HD Gratis

Comandantul misiunii, Kate Bowman (Carrie-Anne Moss), este pilotul si comandantul celei mai importante misiuni a secolului 21: salvarea rasei umane.
Este anul 2050, Pamantul a devenit de nelocuit si colonizarea planetei MArte este singura alternativa la aceasta distrugere. Bowman si echipa sa au facut aceasta calatorie pentru a stabili ce nu a functionat corect la proiectul "Mars Terraforming Project" (un program in care pe Marte s-a trimis o statie planetara care sa creeze conditii de viata terestre), si pentru a-l remedia. Insa ceea ce se intampla atunci cand ajung ei acolo este cu mult mai inspaimantator decat si-ar fi putut cineva imagina: o aterizare fortata ii lasa fara echipamentele stiintifice, de comunicatii si de salvare, si ii afecteaza sistemele robotului lor de explorari si cartografieri in scopuri militare, transformandu-l intr-un inamic hotarat sa distruga echipa cu orice pret.
 
 
 
 
Server 1 
 
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Partener 1 | Partener 2 | Partener 3
Copyright © 2014. Filme HD , Seriale , Filme Gratis , Desene Online , Filme Noi , Filme Online Subtitrate in romana - All Rights Reserved
Template Created by FilmeNoiOnline.Ro..
Proudly powered by Blogger