Ultime Filme :

Undeva la Palilula (2012) online subtitrat


Undeva la Palilula 2012 Film Online Subtitrat HD Gratis VK

La Palilula ajungem alături de Serafim, care a absolvit recent Școala de Medicină și e repartizat provizoriu la spitalul-lazaret din Palilula, un loc al absurdului:  clinică ginecologică într-un loc unde nu se naște niciun copil. Venit la Palilula pentru un timp limitat, Serafim ajunge să stea mai multe anotimpuri și chiar ani. ”Ce băiat extraordinar ne-ai dat, domle! De-al nostru: curvar... bețiv... Să-l ție Dumnezeu sănătos!”, auzim pe cineva că spune despre Serafim.
“Palilula nu e nicăieri, adică e pretutindeni. Este o mică insulă din câmpia valahă, compusă din pulberea unei planete îndepărtate, unde nu se sștie prea bine dacă oamenii mint, visează sau trăiesc cu-adevărat. La Palilula nu se naște niciun copil. La Palilula, tineri sau bătrâni, adulții nu au trecut de pragul copilăriei; Palilula este un teren al jocului tardiv. Palilula este Infernul cu miros de Paradis. Palilula este Paradisul mistuit de flacările Infernului”, spune regizorul Silviu Purcarete despre filmul său.
 
 
 
 
Partea 1 
 
 
 
Partea 2 
 
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Partener 1 | Partener 2 | Partener 3
Copyright © 2014. Filme HD , Seriale , Filme Gratis , Desene Online , Filme Noi , Filme Online Subtitrate in romana - All Rights Reserved
Template Created by FilmeNoiOnline.Ro..
Proudly powered by Blogger